Hanácké konopné zprávy, 27.3.2015



Cannabisterapie zdarma na 3 měsíce?!
Ten, který ji žádá, se zaváže podávat zprávy a doloží tento důkaz opatřený těmoto listinami :
1) Z novin konce 90 let let na Moravě (pravděpodobně MF Dnes Střední Morava) najde v archivu zprávu, že se mladý muž oběsil v policejní cele, když mu policie zkonfiskovala konopí
2) S kopii zprávy půjde na nejbližší státní zastupitelství nebo policii a tam pod svým jménem a v kopii orazítkovanou veřejnou mocí oznámí žádost o prošetřrní trestného činu UBLÍŽENÍ NA ZDRAVÍ S NÁSLEDKEM SMRTI a žádosti o zaslání přesného seznamu provedených policejních úkonů v této věci a odůvodněnosti a zákonnosti vazebního stíhání nebo UMÍSTĚNÍ DO CELY PŘEDBĚŽNÉHO ZADRŽENÍ anebo jinak omezené svobody tohoto mladého muže.
3) S touto listinou pak přijděte, vše bude zdarma a s nejvyšším možným komfortem a péčí a soudněznaleckými pečetěmi a znalostimi přesného dávkování a nejvhodnějších metod aplikace.
Pokud to někdo udělá ve prospěch druhého, komu chce pomoci, bude mi jeho přání rozkazem.
Pokud budete žádat dokumentaci a zajistíte fotografa a nebo filmaře, bude celý proces terapie zdokumentován. Vždy je k podpisu smlouvy žádán svědek a musí být doložitelné, jakou věc chce daný člověk touto terapií řešit.
Srdečně Váš
Dušan Dvořák, MMCA
Capo di Tutti Capi CannabisTherapy
http://dusandvorak.blogspot.cz/
PS pro ty, co je sebevraždy vedou k otázkám:
A co trestné činy dle § 149 trestního zákoníku?
Pokud ne rovnou dle § 401 trestního zákoníku
Více v sekci dokumenty a studie na
www.konopijelek.cz
I pro další se práce najde na archivu zločinu justice, exekutivy a zákonodárců, dnes začaly semena nakličovat.
Volba do lékárny za předraženým omamným konopím za 10 tisíc měsíčně anebo kriminálem do slušné, ohleduplné a vzdělané společnosti nepatří a myslí na to § 31.odst.1 trestného zákoníku.
Proč nedoloží někdo z novinářů důkaz, který zvládne student střední školy, že zákonem pod gescí údajného odborníka rektora UK Tomaše Zimy přikázali zákonodárci a exekutivci bádat a terapeuticky užívat pouze holandské omamné odrůdy a zakázali výzkum a produkci masti, výtažků, tinktur atd a musí se jen hulit a jen holandské genetiky a jen pro pracháče.
Při spotřebě některých nemocných to je přes 30 tisíc Kč/měsíčně, přitom by to rád pro tyto občany jejich rodina, přátelé, sousedé  nebo nevládní organizace či spolky invalidů a válečných veteránů rády udělaly a univerzity mohou spolupracovat a učit se, stejně tak lékaři. Výzkum genetik nesmí být omezen! Anebo musí být neprůstřelné odborně odůvodněn pro nejméně 500 odrůd, což odpovídá proporcím s Izraelem, kde o tom nejen přemýšlí přes 20 let..
Víte co je hlava 22?
Každý den spáchá v USA nejméně 22 válečných veteránů sebevraždu, neboť nemají dostupný cannabis.
Některé údaje hovoří až o 40 sebevraždách denně.
http://www.veteransformedicalmarijuana.org/
Umíte si představit posttraumatické šílenství v hlavě?
Nebo že záchvaty epilepsie zastaví neomamný cannabis?
Nebo neomamná mast či čípek ....
viz studie Medical Cannabis Conference na