Hanácké konopné zprávy

Stalo se dnes v České republice

Předseda ústavního soudu je neštastný, neboť jeho vážně nemocnému synovi odmítají lékaři předepsat konopí, které mu pomáhá - a rozhodně z těch desetitisíců není jediný. Když se pan předseda ústavní ochrany lidských práv dozvěděl cenu konopí v lékárně za měsíc, byl v šoku. 



Prostějovský policista vyšetřující popáté obviněného vedoucího výzkumu Konopí je lék za nedovolenou výrobu drog mu do telefonu vyhrožuje opětovnou policejní eskortou k posouzení duševního zdraví opětovně za hradeckým soudním znalcem, který žádá olomoucký soud o jeho až roční internaci v blázinci a podávání  vysokých dávek antipsychotik na zastavení bludného myšlení. 



Česká republika zvažuje rošíření kapacity věznic, veřejné výdaje na prohibici jsou 80%, na prevenci a terapii 20%. Od 1.1.2015 je zakázáno pěstovat k léčbě légální neomamný cannabis. 

Zprávy ze světa: 
Nejobchodovanějším léčivem na trhu USA je a nadále bude cannabis. 

Colorado hlásí rok po zavedení regulace pěstování a držení cannabis a marihuany daňové příjmy, snížení kriminality a veřejných výdajů a dokoce vracení části daně, údajně i snížení počtu kuřáků marihuany, rozhodně ano toxické marihuany z indoorových velkopěstíren černého trhu. 

V Americe patentují lék na jeden typ rakoviny z neomamného cannabis.

Zprávy z Hané:
"Konopí bude antibiotikem 21. století"
1954, Olomouc, Univerzita Palackého
prof. MUDr. Kabelík Jan, DrSc. (1891 - 1979)


"Me sme me! Sieg heil byznys!"
2010, Milan Kozelka (1948 - 2014)

Haná (1936), Mojmír Václav Jiří Hanuš (1913 – 2008)
http://artlanguagefactory.blogspot.cz/2011/11/mojmir-vaclav-jiri-hanus-hana.html


18.února 2015