Jak to vidí Dušan Dvořák

Staroegyptská bohyně moudrosti Sešat



Dušan Dvořák (1962) má po zveřejnění výzkumu Konopí je lék dne 21. 3. 2008 (konopijelek.cz) společně s manželkou zhruba 60 čísel jednacích u soudů v České republice a Evropě. Byl 6 x obviněn za těžký zločin (nedovolené výroby a distribuce drog.) Policisté mu v letech 2009 -2016 na farmě v Ospělově sklidili více než tunu konopí. Poté, co Dušan Dvořák doložil nevymahatelnost trestních zákonů na pěstování a zpracování konopí, se jej pokusila ČR zbavit právní způsobilosti a zavřít do blázince, v trestních řízeních mu dosud justice vydává neodůvodněné rozhodnutí.  Ke dni rozhovoru vedl 33 aktivní soudních, trestních a správních řízení, z toho 7 trestních řízení za členy Konopné církve (právní argumentace) a 5 správních řízení za nevládní organizace podílející se na výzkumu.

Kolik rostlin konopí mohu legálně pěstovat bez zvláštního povolení či ohlášení?
Kolik se vám vejde na záhonek do 100m2. Viz §§ 29 a 5, odst. 5 zákona o návykových látkách. Ale když kápnete jako členové výzkumu Konopí je lék na zkorumpované soudce a mlčící novináře, kteří nebudou mít na vaši právní argumentaci, vymyslí si, že konopí je prekurzor k výrobě drog a dají vám trestní paragraf podle toho, jak se právě vyspali, nebo potřebovali něco rozkrást. Viz stanoviska znalců, kteří bláboly justice zpochybňují univerzita-palackeho.blogspot.com/  

Kdy je pěstování konopí obsahujícího nad 0,3 % THC přestupkem a kdy trestným činem?
Z mezinárodního práva a judikatury nejde o přestupek ani trestný čin tehdy, když konopí a jeho produkty používáte k výzkumu a léčbě.  Zejména za situace, když licenci díky zákonu konopí do lékáren dostane pouze firma, která bude pěstovat konopí na květ k hulení (viz §§ 24a) a 24b) zákona o NL). V českém právu k datu 28. 3. 2016 nikdo neumí odpovědět, zda platí rozdělení, že teprve 5 kytek konopí s nad limitem THC je trestných dle vládního nařízení č.455/2009 Sb. a přílohy dva. Neodpoví vám na tu otázku policie, státní zastupitelství, soud, ani gestor předpisu, vláda. Nařízení bylo novelizováno vysoce kreativně 5. 1. 2012 vyhláškou č. 3/2012 Sb. a úplný guláš z toho udělalo rozhodnutí trestního kolegia NS v roce 2013 ve věci tzv. malého množství. Pravdu nalézáte v trestním řízení, kde o vás rozhoduje většinou naprosto lhostejná a nevzdělaná pakáž v talárech, více zde nejvyssi-soud.blogspot.com/ Nezajímá to ani ty partaje, co si z konopí udělali marketingová hesla, kterým ale ani oni sami nerozumí.  Musíme si uvědomit, že za bolševika bylo právo ovládáno ze sekretariátů příkazy a na Nejvyšším soudě dodnes sedí nejvíc bývalých komoušů. Uvědomíme si to naplno, když zjistíme, že všechny stupně a útvary policie a státních zastupitelství včetně policejního prezidenta a nejvyššího státního zástupce už přes 5 let zakazují prošetřovat spáchané zločiny v důsledku konfiskací, a to včetně předsedy vlády a ministra spravedlnosti, viz ministr-spravedlnosti.blogspot.com/
Kristus léčí slepého

Kolik mohu za pěstování konopí dostat?
Co dostat, když je pěstování legální? To záleží, jak se domluvíte s odběratelem, kolik vám dá. Soudruzi „pomáhat a chránit zločin“ sice píší v § 285 trestního zákoníku k nedovolenému pěstování, že dostanete od pokuty po pět let vězení, ale nikdo od policie nemá žádnou normu, jak poznat legální kytku.  Takže policajti mohou vesele rozkrádat, rozprodávat a hulit vaši úrodu, vlastně jsou nepostižitelní a systém jim nahrává. Nejen nevymahatelný zákon z unijního práva, ale i neexistence předpisu na měření a určení vzorku může znamenat, že všichni perzekuovaní po roce 2004 mohou žádat odškodnění a vězni vyjít z vězení.

Z čeho se počítá 0,3 % THC v rostlině?
To nikdo neví, rozdíly v obsahu dle vzorku jsou přitom až stonásobně odlišně a nikoho to nezajímá, odkazuji na dvě aktivní ústavní stížnosti ve výše uvedeném odkazu, kde je vše velmi podrobně rozebráno a především na srovnávací studie dle vzorku na konopijelek.blogspot.com/ Lidé mluví o jakémsi technickém konopí, druzí o marihuaně, nikdo neví, o čem mluví. Každé konopí je technické, každé je léčivé, jen některé je omamné.  Neomamným odrůdám je možné vydat certifikát a zapsat je do odrůdové banky, mají do 0,2 % THC v herbě při velmi podrobné metodice, jak takový údaj zjistit, viz  evropskakomise.blogspot.com/  Jestliže druhem genetiky do 0,2% THC jste limitován pouze nad 100m2, kdežto od 1. 1. 2010 bylo možné pěstovat kytky s obsahem do 0,3 nikoliv v herbě, ale v celé rostlině včetně kořeně, tak jste měl zcela legální kytku s 5% THC v květu, když jste uměl pěstovat a měl vhodný kytky.  Justice je z téhle interpretace zákonů úplně šílená, protože je bohužel pravdivá.

Kolik semen a kolik řízků mohu legálně vlastnit?
Podle zákona kolik chcete, ale realita je taková, že vám semena i řízky ukradnou a ani je nezapíší do protokolu, jako se stalo nejen nám opakovaně.  Nám chybělo při první úrodě 90% zkonfiskovaného majetku a soudy dělaly, jakože to je legitimní spropitné policajtů. Přitom žádný trestní předpis semena, ani řízky nezakazuje.  Lidé nevymáhají svá práva, media mlčí a cenzurují. Přitom by stačilo, právě teď, v tomto období, aby naše ústavní stížnosti žádající zrušit nezákonné trestní paragrafy, podpořila veřejnost a věc byla projednána veřejně a přednostně. Postup je uveden na  tortura.eu/  Jednoduchou žádostí soudu psanou hromadně můžeme zlomit systém.  Bolševici v justici totiž budou vidět, že jsou pod veřejnou kontrolou.